پیوند ها
آمار بازدید سایت

فهرست
1 ـ توصيف پرنده
2 ـ امكان سنجي
3 ـ جدول تجهيزات
4 ـ اقد مجوز و مسائل قانوني
5 ـ جدول مواد مصرفي
6 ـ برآورد نيروي انساني
7 ـ سؤالات انفرادي
8 ـ محاسبه
9 ـ گزارش بازديد
10 ـ محل تاسيس
( برآورد نيروي انساني )
در اين كار فقط به يك فروشنده و تزئين كار نياز است و افرادي هم كه براي فروشندگي در اين كار استخدام مي شوند احتياج به مدرك ندارند ، ولي ساعت كاري آنان از ساعت 9 صبح تا 1 بعد از ظهر و ساعت 4 تا 8 شب است و اگر فروشنده يك روز سر كار نرود به غير از روز جمعه از مزد او نيز كم مي شود .
در اين كار نيز به نيروي كاري زيادي احتياج نيست ابتدا اگر مزون زياد باشد تعداد افرادهم بايد زياد باشد كه اين افراد شامل : 1 ـ تزئين كار 2 ـ فروشنده
3 ـ خريدار وسايل مورد نظر كه زياد اين كار براي يك فرد مهم نيست چون خود فروشنده هم مي تواند اين كار را انجام دهد .
حال در اينجا به شرح وظايف هر يك از آنان مي پردازيم .
تزئين كار : فردي كه فقط تزئين كار است بايد فردي خوش سليقه ، با حوصله و دقيق باشد و تا جاي ممكن از ابتكارات خود استفاده كند اين فرد در زماني لازم است كه مشتري سفارش تزئين سفره داده باشد و تزئين كار به محل كار خود مي رود و كار خود را شروع مي كند ، اگر به تزئين كار مقداري پول بدهند به عنوان پاداش آن پولي كه تزئين كار گرفته هيچ ربطي به حقوق او ندارد .
و..........
برچسب های مهم