طرح اشیا در تمدن اسلامی فرش 47 ص 

نرم افزارهای بسیار کم یاب و فوق العاده، فروش کالا از جمله لباس زنانه، لباس مردانه، تی شرت مردانه، زنانه، لباس بچه گانه، فروش لوازم بهداشتی و...با تخفیف ویژه

http://kia-ir.ir

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 670
  • بازدید دیروز : 1234
  • بازدید کل : 4301596

پیوند ها

آمار بازدید سایت

طرح اشیا در تمدن اسلامی فرش 47 ص


طرح اشیا در تمدن اسلامی - فرش - 47 ص

فهرست:

 مقدمه

فرش ایران

فرش ایران در دوران پهلوی

تاریخ فرش پهلوی

قاجار

زندیه

افشار

صفویان

تیموریان

ایلخانیان

سلجوقیان

قرون اولیه هجری پس از نفوذ اسلام وحکومت خلفای عرب

ساسانيان

اشکانیان

فرشبافی در دوره هخامنشیان

دوره مفرغ

 

 بر اساس گزارش از سفارت ایران در رم درخصوص تعرفه گمرکی کشورهای اروپایی برای قالی ایران در تاریخ 28 مهرماه 1304 که حقوق گمرکی و عوارض مزبور اختصاص به قالی ایران ندارد و این حقوق ازنوع قالی گرفته می شود باید در موقع انقضای عهد نامه با دولت اتریش ، مجارستان و یوگسلاوی در باب گمرک قالی مذاکره شود . تجارت قالی قبل از جنگ در ممالک سابق الذکر خیلی بیشتر رونق داشته و فعلاً از یک طرف به واسطۀ تحمیلات گمرکی و غیره، از طرف دیگر به واسطۀ بحران اقتصادی تجارت مزبور رواج قبل از جنگ را ندارد. در پراک تجارت قالی عجالتاً رواج زیادی ندارد و جنس خیلی خوب کم است ولی تصور می کنم اگر به طریق موثری درآنجا پروپا گاند بشود شاید تجارت قالی رواج کلی پیدا کند. زیرا اهالی چک و اسلواکی متمول هستند . در بوداپست قبل از جنگ این تجارت خیلی رونق داشته زیرا مردم این مملکت به تجمل و اشیای نفیسه خیلی میل دارند . فرش های موجود آن ها نیز بیشتر و بهتر ازپراک بود ولی فعلاً درآنجا نیز به ملاحظات فوق دراین تجارت نکث حاصل شده است . این نکته را نیز برای مزید استحضار تجار اضافه می نمایم که در ممالک مزبوره ، گذشته از این که قالی های سبک وزن بیشترمرغوب است اساساً به ملاحظۀ این که گمرک از روی وزن گرفته می شود. این قسم ارزانتر تمام می شود. از تحقیقاتی که شده ، تصور می شود حمل قالی های متوسط به این ممالک روی هم رفته صدی هشت الی سی و پنج منفعت می دهد ولی چون بازار فروش عجالتاً رونق ندارد ممکن است اگر جنس زیاد یک مرتبه حمل شود، اسباب نکث قیمت شده و ضمناً مال استجاره به فروش نرسد.
در سال 1309
از وزارت جلیلۀ اقتصاد شرحی دایر به ارسال نمونه پشم مرقوم شده بود جواب عرض شد در حوالی سمنان پشم گوسفند قابلی نیست که پشم های مصرف قالی به دست بیاید فقط اهالی سنگسر گوسفند دارند که پشم های آن را صرف نساجی گلیم و جاجیم و برک و چوخا و غیره می نمایند. اهالی سمنان برای بافت قالی ، پشم از نقاط مختلفه وارد می کنند . صادرات مهم ترتیب ، ابریشم تابی با اصول علمی تدارک شده و نیز در قسمت پشم و رنگ قالی کارخانجات قالی بافی کنترل شده و از صاحبان آن التزام گرفته شود که پشم تیزآبی مصرف ننموده و رنگ جوهر داخل ننمایند.


و...........

 

 

 

 

  انتشار : ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۷               تعداد بازدید : 351

برچسب های مهم

moballegh1149@gmail.com

نرم افزارها، کتاب ها و جزوه های نایاب

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما